Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Méhészet.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Méhészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: meheszet.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Állat

Állat

Állatoknak az állatok (Animalia) országába tartozó élőlényeket nevezzük. Az állatokkal a zoológia tudománya foglalkozik. Az oldal az egysejtű állatokat, az ízeltlábúakat, a halakat, a lovakat, az emlősöket, a madarakat, a hüllőket, a kutyákat, a macskákat, a medvéket és a főemlősöket, valamint az állatokkal kapcsolatos főbb fogalmakat mutatja be.

Méhpempő

Méhpempő

A tiszta méhpempő egy gyógyító tápanyag, mely elsősorban a teherbeesést segíti. A méhpempő erős immunerősítő hatású anyag, a méhek teje, minden bizonnyal a legfontosabb méhészeti termék. A méhpempő megnöveli a szervezet energia szintjét, erős méregtelenítő és roboráló hatással bír. A méhpempő tiszta formában ajánlott fogyasztani, mert csak így képes megtartani tulajdonságait. A méhpempő előállítása körülményes feladat és egyben nehéz, a méhek keveset termelnek belőle, éppen ezért a pempő ára is jóval magasabb mint a legtöbb méhészeti terméké.

Mezőgazdaság

Mezőgazdaság

A mezőgazdaság a termelőszféra azon ágazata, amely magába foglalja a földművelést (növénytermesztést) és az állattenyésztést. A mezőgazdasági termelés folyhat önellátó, tőkés illetve kollektív keretek között. A mezőgazdasági termékeket önellátásra és eladásra lehet termelni. Az oldal a mezőgazdasággal kapcsolatok fogalmakat (mint pl. a haszonnövények és haszonállatok) továbbá a vállalkozásokat (mint pl. a haszonállat, a haszonnövény és takarmány termesztés, kereskedelem) gyűjti össze.

Méhészet magazin hírek
FM: több mint 5 millió euróra nőtt a magyar méhészetek éves támogatási kerete
FM: több mint 5 millió euróra nőtt a... A korábbi keret 340 ezer eurós bővítésével évente 5 millió 35 ezer euró áll rendelkezésre a magyar méhészek támogatására - mondta a Földművelésügyi Minisztérium közleménye szerint Nagy István, a tárca parlamenti államtitkára az Állatorvostudományi Egyetem szerdai konferenciáján Budapesten. Az FM közleménye szerint Nagy István kiemelte, hogy a...
Mézadatbankot javasolnak a méhészek a hamisítványok visszaszorítása érdekében
Mézadatbankot javasolnak a méhészek a... Uniós mézadatbank létrehozására van szükség, hogy vissza lehessen szorítani a...
A kormány ösztönzi a mézfogyasztást
A kormány ösztönzi a mézfogyasztást Az átlagos éves mézfogyasztásnak a jelenlegi személyenkénti 70 dekagrammról egy...
Rovar

Rovar

A rovarok (Insecta) az ízeltlábúak (Arthropoda) törzsében a hatlábúak (Hexapoda) altörzsének egyik osztálya. Az állatvilág legnépesebb osztálya, az ismert állatfajok több mint a fele (57%, mintegy 700 ezer leírt faj) tartozik ide. A linkgyűjtemény a legnépszerűbb rovarokkal foglalkozó portálokat valamint az ismertebb rovarfajokat gyűjti össze. Ezenfellül hírek és cikkek is olvashatók a témáról.

Szakember

Szakember

Az oldal azoknak készült, akik szakembert keresnek az élet különböző területein, így segítséget kapnak a megfelelő szakember megtalálásában. Kellene megfelelő szakember, de nem tudjuk hol keressük? Azért készült el a szakember.tlap.hu, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik szakemberek segítségét keresik. A szakember.tlap.hu rendszerezi az élet különböző területein tevékenykedő szakemberek csoportját, mint pl.: jogi, egészségügyi, építőipari, fémipari, faipari, élelmiszeripari, mentális, szerelő, ruhaipari, szépségipari szakember. Ezen belül szerepel az oldalon orvos, ügyvéd, pszichológus, hentes, órás, cukrász, pék, ács, asztalos, kőműves, lakatos, cipész, kertépítő, fodrász, stb.

Tuti menü